Nowy Zaprawa nasienna SYRIUS  02 WS 300g Zobacz większe

Zaprawa nasienna SYRIUS 02 WS 300g

Ostatnie egzemplarze!

Zawartośc substancji czynnej:

tebukonazol (ZWIĄZEK  Z GRUPY TRIAZOLI )  - 20 g/kg (2%)

OPIS DZIAŁANIA
Syrius 02 WS jest środkiem grzybobójczym w formie proszku do sporządzania zawiesiny
wodnej o działaniu układowym do zaprawiania w zaprawiarkach przystosowanych do zapraw
ciekłych i zawiesinowych ziarna siewnego pszenicy ozimej i jarej oraz jęczmienia ozimego i
jarego przed chorobami grzybowymi.
Etykieta środka ochrony roślin Syrius 02 WS, załącznik do zezwolenia MRiRW
1/4

Środki ochrony roślin sprzedajemy tylko użytkownikom profesjonalnym zgodnie z art. 28, art. 25 ustawy takowe preparaty mogą być zbywane osobom które

1. Są pełnoletnie